Fase 3 - Navnekonkurrence

Giv dit bud senest den 1. maj via nedenstående formular.

Har du det helt rigtige navn til Hospitalsgrunden? Så giv os dit bud her senest 1. maj og deltag i navnekonkurrencen. Vinderen får et gavekort til Kulturhus Trommen på 500 kr. Du finder formularen i bunden af denne side.


Hørsholm Kommunes kommende attraktive boligområde skal have et navn. Grunden omtales af mange som Hospitalsgrunden eller Sygehusgrunden, og der har da også været hospital siden 1819, hvor Kong Frederik VI skænkede egnen to bygninger til sygehusformål. Nu er hospitalet væk, og inden for ganske få år skyder nye attraktive boliger op.

Boligerne kommer til at ligge i parklignende omgivelser med mange muligheder for at leve det gode liv, både ude og inde.

De indstiller navnet til politisk behandling

Dommerkomiteen bliver en bredt sammensat gruppe bestående af både indenbys og udenbys borgere samt repræsentanter fra det lokale erhvervsliv og kulturliv samt branding-, historie- og arkitektureksperter.

Komiteen kommer til at vurdere forslagene ud fra en række kriterier, og når det rigtige navn er fundet bliver det indstillet til politisk godkendelse, hvorefter navnet forventes afsløret den 29. maj.

Det helt rigtige navn skal således have

  • Høj markedsføringsværdi
  • Høj grad af historisk tilknytning til Hørsholm Kommune 
  • Højt internationalt kendskab, herunder være mundret

Hørsholm Kommune har allerede inden udskrivningen af konkurrencen oplevet stor interesse fra borgerne, og alle forslag, som Hørsholm har modtaget indtil nu, kommer også til at indgå i bedømmelsen. Hørsholm Kommune offentliggør løbende de indkomne forslag på Hospitalsgrundens hjemmeside.

Præmien er et gavekort til Kulturhus Trommen på 500 kr. og findes ved lodtrækning blandt dem, der har indsendt det navn, som kåres som vindernavnet.

Indsend dit forslag til Hospitalsgrundens kommende navn

*
*
*